Facebook

Beoordelingen van Jasmine Thai Amsterdam

Recente recensies van Jasmine Thai Amsterdam

5 sterren na 37 reviews

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tode curry met beef was lekker en de Tom Ka Kai soep vond ik matig. Er zat weinig smaak aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed op smaak. Alleen had ik in m'n soep bijna geen vulling. Maar 2 of 3 stukjes kip en een paar champignons.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd goed. Vriendelijke bezorging. Gratis drankje is fijn maar als je niet van frisdrank houdt... misschien dat je dat kunt uitvinken de volgende keer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had Pad Pak Ruom Mid besteld met witte rijst en het smaakte erg goed. Ben wel blij dat ik extra groente erbij had besteld want anders had ik zeker niet genoeg gehad. En hoewel ik geen extra cashewnoten had besteld, hoopte ik er toch wel meer dan slechts 3 aan te treffen. Bezorging niks op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De levering was stipt op tijd maar de kwaliteit was helaas niet goed

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 maaltijd was een andere als bestelt, vlees met noedels ipv. kip met groente. De bezorger bleef helemaal beneden bij de voordeur staan terwijl ik 4 trappen op en af moest voor het juiste wisselgeld Het was wel snel, maar het eten was vrij koud

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, prima persoonlijke bediening.

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was lekker, maar de rijst te gaar. de bezorging was super snel, maar ik kreeg cola ipv. de bestelde cola light

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super en de service en contact vooraf ook.

, 21-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was een vn de op de website genoemde gerechten (duck curry) niet meer beschikbaar. Maar we kregen wel een adequaat telefoontje. Het eten zelf was goed. Bezorging was uitstekend en snel

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good food and fast!

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima nee uitstekende maaltijd. Goede sympathieke bezorger.

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I ordered for 2 persons (2 soups, 2 main menus), so I expected 2 drinks. I got only one, although I highlighted that in the comment of the order. Apparently is better to just order multiple times so you get the same amount of drinks...

, 07-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging eten heel lekker, alleen een beetje koud

, 07-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

good food delivered very fast

, 17-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en bezorging precies op tijd. helemaal top.